Baren er lukket

Det hænder ofte, at vi overnatter på hoteller i forbindelse med koncerter rundt omkring i Europa. I den verden er der vendt op og ned på dag og nat, så når musikerne kommer tilbage til hotellet efter koncerten, vil de gerne lige sidde en times tid i godt selskab og nyde en drink eller to.

Danny Hynes roadside drink stop
Danny Hynes of Weapon UK looking really happy

Det virker sådan set også mange steder, men stort set ikke i Danmark, for der lukker hotel baren kl 22 og det er så umuligt at få noget at drikke der efter. Vi har mange gange fortalt personalet, at der kommer nogle tørstige musikere samt deres følge senere, men det ændrer ikke noget. Baren lukker kl. 22 ! Basta. I må nøjes med en flaske-øl fra automaten, hvis man da er så heldig at sådan en findes.

Det er så derfor, at vi for lang tid siden fandt ud af at medbringe en vel-assorteret minibar i bagagerummet til sådanne situationer og det har været et hit mange gange – også undervejs til næste gig ved road-side-stop.

Men hvor er det dog ulogisk, at mange danske hoteller ikke vil tjene de penge, for der bliver ofte gået til den og er der fest, så lad der være fest !

Det sker endda også steder, hvor koncertsalen er bygget sammen med hotellet og er en del af en ejendomskompleks eller event sted.

Be the first to comment

Leave a Reply